Gästhuset

Uthyres på Fårö

Norra Gotland

Vårt gästhus på Lassor


Vårt gästhus ligger inom fem minuters gångavstånd till den idylliska sandstranden i Ekeviken. Även en kort promenad bort ligger öns välsorterade livsmedelsbutik, ICA och Sylvis Döttrar, ett pittoreskt familjeägt bageri. Ett brett utbud av bekvämligheter finns dessutom inom några minuters cykel eller bilresa, såsom restauranger, en souvenirbutik, tennisbanor, minigolf, biograf och lekplatser. På cykelavstånd finns sju olika stränder att välja mellan.


Vårt gästhus är uppdelat i två plan med ca 23 + 13 kvm och rymmer bekvämt två personer. Bottenvåningen har en öppen planlösning bestående av ett möblerat rum med matplats och ett modernt kök utrustat med inbyggd spis, kylskåp och mikrovågsugn. Kaklat golv med golvvärme i både stora rummet och i badrummet som är utrustat med en rejäl dusch och toalett. Sovrummet ligger på andra våningen och där finns två resårsängar.

Observera att det inte finns TV i huset, men däremot fri wifi!   

Vårt gästhus ligger på samma tomt som huvudbyggnaden (se bilderna). Uteplatserna ligger helt skilda från varandra. Från uteplatsen har man utsikt ned över en äng och ”mäklarutsikt” till havet. Man går ner till Ekeviken på ca 5 minuter.Veckopriset för 2020 varierar beroende på efterfrågan och säsong, allt från 3 900 kronor till 8 300 kronor per vecka (ca 390-780 Euro). Vecka 26 - 32 är högsäsong.